Termeni și condiții
Actualizat în 17.11.2023

Bine ați venit pe Istoria Baptiștilor! Acești termeni și condiții stabilesc regulile și regulamentele pentru utilizarea website-ului www.istoriabaptistilor.ro.

 1. Utilizarea website-ului
  1. Accesul la și utilizarea website-ului este permisă în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.
  2. Este strict interzisă utilizarea website-ului în moduri care ar putea impacta funcționarea acestuia, provoca daune sau limita accesul altor utilizatori.
  3. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a întrerupe furnizarea website-ului pentru orice motiv, fără o notificare prealabilă.
 2. Proprietatea intelectuală
  1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor de pe website aparțin de Istoria Baptiștilor și/sau licențiatorii săi, sau sunt utilizate în conformitate cu licențele corespunzătoare. Puteți accesa acest site pentru uzul personal, supus restricțiilor stabilite în acești termeni și condiții.
  2. Sunt strict interzise copiatul, reproducerea, modificarea, distribuirea sau utilizarea în alt mod a conținutului acestui website, fără acordul scris al Istoria Baptiștilor.
 3. Limitarea răspunderii
  1. Scop informativ

   Informațiile furnizate pe acest website au scop exclusiv informativ și trebuie tratate ca atare.

  2. Exactitatea informațiilor

   Ne străduim să asigurăm că informațiile prezentate pe acest website sunt corecte, actuale și complete.

  3. Declinarea responsabilității

   Istoria Baptiștilor și echipa sa nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele prejudicii sau pierderi cauzate direct sau indirect de utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor de pe acest website. Utilizarea și accesarea acestui website se fac pe propriul risc al utilizatorului.

 4. Legile aplicabile

  Acești Termeni sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile relevante din România. Orice litigiu derivat din acești Termeni va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din localitatea Brăila, județul Brăila, România.

 5. Modificări

  Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment fără o notificare prealabilă. Vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină, pentru a fi la curent cu eventualele schimbări.