Implicare

Istoria Baptiștilor

Cum adesea menționa și autorul de-a lungul vieții sale, în cele mai multe situații nu ne costă nimic să facem un „pustiu de bine”, poate doar câteva secunde din timpul nostru prețios. Orice formă de ajutor e binevenită, așa că implică-te și tu prin modalitățile care ți se potrivesc!

  1. Donații
  2. Apropiați
  3. Rețele de socializare
  4. Newsletter
  5. Site-uri și bloguri
  6. Locații și evenimente
Donații

Publicarea acestor volume vine cu un cost semnificativ pentru familia și prietenii lui Mihai Ciucă, care și-au asumat responsabilitatea de a duce acest manuscris la bun sfârșit.

Pentru că orice ajutor contează, dacă ai pe suflet dorința și posibilitatea de a susține acest proiect o poți face și printr-o mică donație, folosind datele de mai jos sau apăsând butonul „Donează”. Toate fondurile vor fi folosite pentru publicarea și distribuirea cărții.

Asociatia Crestina Prologos

RON: RO21BTRL00901205A29234XX

EUR: RO93BTRL00904205A29234XX

Pentru a primi codul promoțional în urma unei donații efectuate prin transfer bancar, vă rugăm să includeți adresa de e-mail în detaliile plății.

Apropiați

Pentru că nimic nu ne e mai familiar și mai drag decât comunicarea cu cei apropiați, împărtășește-le și lor acest site. Copiază link-ul de mai jos pentru a-l trimite prin WhatsApp, Messenger, Email sau SMS.

Link

https://istoriabaptistilor.ro/?utm_source=share&utm_medium=link&utm_campaign=get-involved
Rețele de socializare

Cu toții distribuim pe rețelele de socializare gânduri sau lucruri care ne plac. Tot ce trebuie să faci este sa apeși butonul , situat în antetul site-ului și să alegi platforma dorită. Alternativ, poți copia link-ul de mai jos și să-l distribui manual.

Link

https://istoriabaptistilor.ro/?utm_source=social&utm_medium=link&utm_campaign=get-involved
Newsletter

Rămâi la curent cu noutăți, evenimente, dar și cu informații despre ofertele și promoțiile noastre. Abonează-te la newsletter , distribuie-le și împărtășește-le și altora, iar noi îți promitem că nu te vom spama, iar tu, nu vei regreta!

Site-uri și bloguri

Deții un site sau un blog? Te poți implica cu ușurință prin adăugarea unui link sau banner către acest site. Dacă ai posibilitatea de a scrie și o recomandare, știre sau un articol, ți-am fi extrem de recunoscători. Majoritatea informațiilor de care ai nevoie le poți găsi în lista de mai jos, iar pentru alte detalii nu ezita să ne contactezi.

Titlu

Istoria Baptiștilor

Link

https://istoriabaptistilor.ro/?utm_source=webpage&utm_medium=link&utm_campaign=get-involved

Cod HTML (link)

<a title="Istoria Baptiștilor" href="https://istoriabaptistilor.ro/?utm_source=webpage&utm_medium=link&utm_campaign=get-involved" target="_blank">Istoria Baptiștilor</a>

Cod HTML (banner)

Baptiștii din România: Pionierii - Banner<a title="Istoria Baptiștilor" href="https://istoriabaptistilor.ro/?utm_source=webpage&utm_medium=banner&utm_campaign=get-involved" target="_blank"><img alt="Baptiștii din România: Pionierii" src="https://istoriabaptistilor.ro/banner-square.jpg" /></a>
Locații și evenimente

Participi la un eveniment sau reprezinți o librărie, biserică, organizație sau instituție? Te poți implica afișând într-un loc vizibil codul QR de mai jos și spunându-le și altora despre acest proiect.

Istoria Baptiștilor - cod QR

Link cod QR

https://istoriabaptistilor.ro/_ipx/f_webp/qr.png